Ihoyhdistys ry

Tervetuloa Ihoyhdistyksen sivuille!

Täydennämme sivuja jatkossa, otamme mielellämme palautetta vastaan palaute-sivullamme.

 

Mikä on Ihoyhdistys ja mikä on sen tavoite?

Ihoyhdistys pyrkii parantamaan harvinaista ihosairautta sairastavien elämänlaatua, ihonhoidon edellytyksiä ja edistämään jäsenten keskinäistä vuorovaikutusta ja omaehtoista toimintaa.Ihoyhdistys on perustettu vuonna 2004. Ihoyhdistys on yksi Iholiitto ry:n jäsenjärjestöistä.

 

Kenelle Ihoyhdistyksen toiminta on tarkoitettu?

Toiminnan kohderyhmä ovat ne ihosairautta sairastavat, joilla ei ole oman diagnoosin mukaista yhdistystä sekä heidän läheisensä ja muut ihon terveydestä kiinnostuneet. Tietoa eri diagnoseista löydät esim. Iholiiton harvinaistoiminnan sivuilta >> 

Mukana yhdistyksessä on mm. Darierin tauti, Hailey-Hailey, Incontinentia pigmenti, mastosytoosi, urticaria pigmentosa, xeroderma pigmentosum, pemfigus ym. harvinaisia sekä yleisempia ihotautia edustavia.

 

Miksi liittyisin Ihoyhdistyksen jäseneksi ja mitä se maksaa?

Jäsenenä voit olla mukana vaikuttamassa. Yhdistys kuuntelee jäsenten toiveita, järjestää toimintaa ja vertaistukea.

Jäsenmaksu kalenterivuodelta on 18 euroa sekä 9 euroa perheen rinnakkaisjäseniltä. Jäsenet saavat Ihonaika –lehden viisi kertaa vuodessa, Iholiiton uutiskirjeen sekä yhdistyksen jäsenkirjeet. Lisäksi Iholiiton palvelut ovat käytössäsi.

 

Mistä saan lisätetoa Ihoyhdistyksestä?

Eeva-Liisa Talvela
Ihoyhdistyksen puheenjohtaja
ihoyhdistys(at)gmail.com

Ihoyhdistyksen sähköpostiosoite on ihoyhdistys(at)gmail.com

Aino Loikkanen, järjestösuunnittelija, harvinaistoiminta
050 301 4262, aino.loikkanen(at)iholiitto.fi

ja

Risto Heikkinen, erityissuunnittelija
045 114 4459, risto.heikkinen(at)iholiitto.fi
 

Jäsentietojen päivitys

Jotta jäsenrekisteri pysyy ajantasalla, päivitäthän jäsentietosi (nimi, osoite, yhteystiedot – myös sähköposti on tärkeä!, ym. tiedot). Se käy helposti päivityssivun kautta tai ottamalla yhteyttä Iholiittoon, puh p. 010 325 2570, sähköposti: toimisto(at)iholiitto.fi.

 

Sähköinen jäsenkirje

Ihoyhdistys siirtyy sähköisten jäsenkirjeiden ym. tiedotteiden lähettämiseen. Siksi on tärkeää, että päivität sähköpostiosoitteesi jäsentietoihin. Kirje lähetetään tietysti edelleen paperisena niille, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostipostiosoitetta. Iholiiton uutiskirje lähetetään vain sähköisenä.