Liity jäseneksi

Tule Iholiiton jäsenjärjestön jäseneksi!


Tällä lomakkeella voit liittyä Iholiiton jäsenjärjestöjen jäseneksi. Jäsenjärjestöt päättävät itse jäsenmaksusta, joka on 16-20 euroa (v. 2016). Jäsenenä saat Iholiiton ja Psoriasisliiton julkaiseman Ihonaika-lehden 5 kertaa vuodessa. Ihonaika-lehden lukijoille on tarjolla myös muita jäsenetuja, jotka näet lehdestä ja jäsenedut-sivulta.

Iholiitto ja sen jäsenjärjestöt järjestävät erilaista toimintaa, kursseja ja koulutusta. Näistä saat tietoa Ihonaika-lehdestä, verkkosivuilta, tapahtumakalenterista, Iholiiton uutiskirjeestä sekä yhdistysten omista jäsenkirjeistä.

Jokainen jäseneksi liittyvä saa Iholiitosta perustietopaketin ja siihen mennessä ilmestyneet kuluneen vuoden Ihonaika-lehdet.


Lisätietoja jäsenasioista: järjestösuunnittelija Mira Airola (mira.airola(at)iholiitto.fi)

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Miksi kysymme näitä tietoja?

Toivomme jäsentemme pitävän yhteystietonsa ajantasalla, saadaksemme välitettyä paremmin tietoa tapahtumista ja toiminnastamme jäsenillemme.

Lähetämme suurimman osan tiedotteistamme sähköpostitse, joten saadaksesi ne tarvitsemme voimassaolevan sähköpostiosoitteen. Osan tiedotteistamme ja esimerkiksi Ihonaika-lehden lähetämme postitse, joten niiden saamiseksi katuosoitteen ilmoittaminen on tärkeää. Tieto syntymäajasta on tärkeää, jotta eri ikäluokkiin kuuluvat henkilöt saavat täsmätietoa heitä koskevista tapahtumista. Diagnoositiedon kertominen on vapaaehtoista, mutta sen ilmoittaminen auttaa meitä palvelemaan eri ryhmiä paremmin ja kohdentamaan tiedottamistamme tehokkaammin asiaankuuluville jäsenille.

Tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja ne tallennetaan Iholiiton ylläpitämään jäsenrekisteriin. Vain Iholiitto ja Iholiiton jäsenyhdistykset käyttävät näitä tietoja.