Keskustelupalsta

Keskustelupalsta ihosairauksista

Tällä keskustelupalstalla voit vaihtaa ajatuksia ihosairauksista ja niihin liittyvistä kysymyksistä. Voit verrata omia kokemuksiasi muiden samassa tilanteessa olevien kokemuksiin, antaa henkistä tukea, käytännön vinkkejä ja ohjeita tai pyytää niitä muilta.

Keskustelupalstalla esitetyt mielipiteet ja näkemykset ovat käyttäjien omia. Iholiitto ei välttämättä tue niitä eikä ota niistä vastuuta.

Haluamme kannustaa keskusteluun kiperistäkin aiheista, mutta poistamme palstalta epäasialliset ja loukkaavat viestit. Muistathan keskustelupalstalla vieraillessasi siis kunnioittaa toisten mielipiteitä ja noudattaa muutenkin yleisiä käyttäytymissääntöjä.

Muistathan myös, että postittamasi viestit ovat kaikkien vierailevien nähtävissä, joten kuka tahansa voi niitä lukea. Kirjoita siis ainoastaan asioista, joita haluat jakaa muiden palstaa käyttävien kanssa.

Keskusteluun osallistumiseen sinun pitää rekisteröityä. Viestejä voi lukea ilman rekisteröintiä. Tuotteiden ja palveluiden mainonta ei ole sallittua.

Iholiiton henkilökunta ei osallistu eikä kommentoi keskustelua, mutta jos sinulla on kysymyksiä joihin haluat vastauksia (esimerkiksi hoidosta, kuntoutuksesta, sosiaalipalveluista) voit lähettää ne osoitteeseen toimisto(at)iholiitto.fi, josta ne toimitetaan eteenpäin vastattaviksi.


Muista myös seuraavat keskustelu-/vertaistukipalstat:

- Alopecialiiton keskustelupalsta

- Alopeciaklubi Facebookissa

- Atopialiitto Facebookissa

- Iktyoosikkojen Iholla-ryhmä Facebookissa

- Mastosytoosi- /urticaria pigmentosa -ryhmä Facebookissa

- EB-yhdistyksen sivut Facebookissa

- Vilitigot Suomi -ryhmä Facebookissa